A mi Sztorink…

Lelkes ínyencek vagyunk, akik elhozzák neked a kézzel készített, 100%-ban természetes, növényi alapú, csupa gyümölcs jégkrémeket!

  

 

 

Célunk…

Hogy jó döntésekkel örvendeztessük meg a világot, egy jobb életért…

Értékeink….

✅Természetesség     ✅Kényeztetés    ✅Fentarthatóság

✅Kreativitás    ✅Egyediség   ✅Minőség

A mi Sztorink…

 

EGY KIS KERÉKPÁR ÉS EGY NAGY ÁLOM

Minden 2018-ban kezdődött, amikor beköszöntött a nyár, és azt gondoltuk: “Jézusom, tényleg nincs olyan dolog, ami legyőzze a hőséget, finom, és nem kényszerít minket arra, hogy utána futni menjünk, hogy elégessük a kalóriákat!”.

Elkezdtünk kísérletezni a konyhánkban, összekeverve azokat a gyümölcsöket, amiket a hűtőben találtunk!

Ezek 100% természetes növényi alapú fagylaltok, valódi gyümölcsből, rostban gazdagok, és csak tiszta forrású, otthon is megtalálható összetevőkből készülnek!

Pont úgy, mint te, mi is szeretjük a környezetünket, így a csomagolásunk teljesen műanyagmentes!

2018. szeptember 8-án, szombaton, eladtuk az első fagylaltunkat egy dubai piacon, csak ketten, egy kis kerékpárral és egy nagy álommal. Gyorsan előretekintve, ma már több mint 70-en vagyunk, akik ugyanazt a szeretetet osztják a fagylaltok iránt!

Tartsatok velem, hogy titeket is elvarázsolhassanak ezek az isteni ízek.

A House of Pops megszületett, olyan fagylaltokat kínálva, amelyek élvezetet nyújtanak az ízlelőbimbóknak, kielégítik az édességvágyat, mindezt anélkül, hogy károsítanák a testedet.

Az összetevők listája elképesztő:

laktóz, glutén, színezék, ízfokozó, tartósítószer MENTES,

csupán öt egészséges összetevőből állnak ezek a fantasztikus Pops-ok.

Vegán, halal, növényi alapú, hozzáadott cukor mentes, allergén mentes, E szám mentes, alacsony kalória tartalmú, magas rosttartalmú, műanyag mentes fenntartható forrásból.

Alapitoink

MARCELA ÉS MAZEN

Partnerek az életben és az üzletben is.

Mazen, libanoni származású, egy sokoldalú élelmiszer- és italipari szakember. Miután közgazdasági diplomát szerzett, több mint 12 évig dolgozott a Unilevernél olyan piacvezető márkákon, mint a Lipton és a Wall’s, Szaúd-Arábiában, Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben.

Mazen szenvedélyesen űzi a teniszt, a sakkot, és szeret értékes kapcsolatokat keresni távoli országokban is.

Marcela, costa ricai származású, szenvedélyesen érdeklődik a wellness iránt, és felfedező útra indul az ízek világában, kísérletezve és világutazások során. Szállodaipari menedzsment és szakácsképzési hátterének köszönhetően a trópusi ízek szenvedélyét hordozza a vérében, izgalmas és váratlan fagylaltkombinációkat fejlesztve ki.

Marcela imád a strandra járni, utazni és nyáron ceviche-t készíteni!

Magyarországi nagykövetünk

Sziasztok,

 Halmos Kata vagyok!

 Kicsit több, mint egy évvel ezelőtt egy fantasztikus utazáson volt szerencsém részt venni, Dubaiban.

Akkor még nem is sejtettem, hogy ez egyben életem egyik legfontosabb fordulópontjához kalauzol.

Mialatt pihenésemet töltöttem, a szállodám  csodálatos tengerpartján megpillantottam egy színes, hívogató jégkrém plakátot, amelyen boldogan olvasgattam, hogy bizony nemcsak hogy a külcsín hívogató, hanem a belbecs ugyanolyan értékes.

Sokáig keresgettem a tökéletes egészséges alternatívát egy kis hűsítő csemegézésre, így hát elhoztam nektek is ezt a fantasztikus élményt.

A víziónk az, hogy mi legyünk az első egészség- és wellness-fagylalt… fagylaltról fagylaltra.

 

Mazen & Marcela & Kata